Βαθμός-δώρο στον Παναιτωλικό από τον ΠΑΣ

Με τον βαθμό-δώρο έφυγε από τα Ιωάννινα ο Παναιτωλικός, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα  για την 11η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς στο ματς σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που κύριο μέλημά τους ήταν η αμυντική γραμμή.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν σαφώς καλύτερη του αντιπάλου της και προηγήθηκε με τον Σολτάνι στο 22' ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Κόντε στο 64' και τον Μαυροπάνο στο 76'. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν για το τελικό 1-1 με τον Μοράρ στο 69' που αιφνιδίασε τον Βελλίδη.
Πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό στην 8η θέση με 14 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αγρινίου είναι 3η από το τέλος με 10 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (77’ Κοζορώνης), Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Μανθάτης, Σολτάνι, Γιάκος, Κόντε.
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μύγας, Μαρινάκης (59’ Μαρκόφσκι), Χαντάκιας (74’ Ροντρίγκες), Μιχάι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρότσα, Ντίας, Ρόσα (66’ Μοράρ), Μάζουρεκ.

* Την επόμενη αγωνιστική (25/11, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Ξάνθη.