Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα! Η ομάδα των Ιωαννίνων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση από τον 7ο όμιλο.
Ο Άρης για να προκριθεί ήθελε αποκλειστικά την νίκη, ενώ στον ΠΑΣ η ισοπαλία αρκούσε.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έπαιζε με 10 παίκτες από το 36' λόγω αποβολής του Καρανίκα. Ο Κοζορώνης επιχείρησε να απομακρύνει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, αυτή πήγε πάνω στον Σόουζα και στη συνέχεια στον Καρανίκα. Ο μπακ του ΠΑΣ ενώ ετοιμαζόταν να διώξει, δέχθηκε κλωτσιά από τον Πορτογάλο που πήγε να αμυνθεί και αντέδρασε πηγαίνοντας να βάλει το πόδι στον Σόουζα. Η αψιμαχία των δύο έφερε κίτρινη στον Σόουζα και κόκκινη στον Καρανίκα.
Ο Μιλούνοβιτς έκανε στο 60' το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ η "χρυσή αλλαγή", ο Καρίμ Σολτάνι, έκανε το 1-1 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:
Άρης (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Μαραγκός (83' Καπνίδης), Νίκιτς (76' Πλατέλλας), Παυλίδης, Λώττας (46' Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν, Κάσσος, Μιλούνοβιτς.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (68' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70' Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιδάλ (41' Ναδάλες), Κόντε, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς.

Η βαθμολογία

1. ΠΑΣ Γιάννινα 5
2. Πανιώνιος 4
3. Άρης 4
4. Παναιγιάλειος 0

* Ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Πανιώνιο την Πέμπτη (30/11, 17:15).