Στοιχηματική εταιρία πλήρωσε κανονικά για το ακυρωθέν γκολ του Μέσι!

Απίστευτο κι όμως... Ισπανικό! Η στοιχηματική εταιρία Betfair, πλήρωσε κανονικά για το ακυρωθέν γκολ του Μέσι στην αναμέτρηση της Μπαρσελόνα με την Βαλένθια!
Η Μπαρσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με τη Βαλένθια με σκορ 1-1 το περασμένο Σαββατοκύριακο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τους Καταλανούς να έχουν εντονότατα παράπονα από τη διαιτησία του Ινγκλέσιας Βιγιανουέβα που ακύρωσε ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ του Λιονέλ Μέσι (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία) καθώς "θεώρησε" ότι η μπάλα δεν είχε περάσει την γραμμή.
Το συγκεκριμένο τέρμα, εκτός από το ότι επηρέασε την έκβαση του αγώνα, παράλληλα "επηρέασε" και αρκετά δελτία. Για τον λόγο αυτό, η Betfair Ισπανίας αποφάσισε να πληρώσει όσους είχαν ποντάρει στο διπλό της Μπαρσελόνα, στο ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μέσι και στο ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ ο Αργεντίνος, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι είναι άκυρα τα υπόλοιπα στοιχήματα, όπως το "πρώτος σκόρερ Μορένο", ο οποίος τελικά έκανε το 1-0.
"Σε μια χειρονομία καλής θέλησης και δικαιοσύνης προς τους πελάτες μας, θα πληρωθούν όχι μόνο όσοι πόνταραν στην ισοπαλία, αλλά και εκείνοι που είχαν προβλέψει νίκη της Μπαρσελόνα. Επιπλέον, θα πληρωθούν και όσοι πόνταραν στο να σκοράρει ο Μέσι πρώτος αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας.