Συγκλονιστική βραδιά στο "Γεντί Κουλέ" για τον Γκέραρντ (pics)

Συγκλονιστική ήταν η χθεσινή βραδιά για όσους έδωσαν το παρόν στο "Γεντί Κουλέ" για το φιλικό ματς προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ.
Ήταν όλοι εκεί. Χιλιάδες φίλαθλοι, οι ποδοσφαιριστές που είχε κοουτσάρει στην καριέρα του αλλά και η Εθνική του 2004. Όλοι εκεί για να τιμήσουν τον άνθρωπο που μεγαλούργησε επί 15 χρόνια στον ΟΦΗ, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 1987 και τον οδήγησε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
Τα "παιδιά" του Ευγένιου Γκέραρντ ξέσπασαν σε δάκρυα συγκίνησης στην εικόνα του ποδοσφαιρικού τους "πατέρα".
Κατά την είσοδο του 77χρονου... Γκεραρντάκη στο γήπεδο, ακολούθησε η αποθέωση των φιλάθλων που τίμησαν την μεγάλη προσφορά του Μίστερ στον ΟΦΗ, υπό το δακρυσμένο βλέμμα των πρώην ποδοσφαιριστών του. Ανδρέας Σκέντζος, Ηλίας Πουρσανίδης, Κώστας Φραντζέσκος αλλά και άλλοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την συγκίνησή τους! Ιστορικές στιγμές στο "Γεντί Κουλέ" για τον καλύτερο τεχνικό της Ιστορίας των Ηρακλειωτών, έναν άνθρωπο που πρόσφερε στον σύλλογο της Κρήτης αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ένα ολόκληρο γήπεδο, ένα ολόκληρο νησί, μία ολόκληρη χώρα υποκλίθηκε στον Ευγένιο Γκέραρντ. Στο 3ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου, συνοδεία της οικογένειάς του, αποχώρησε από το γήπεδο και οι χιλιάδες κόσμου σηκώθηκαν για να αποθεώσουν ξανά τον αναμορφωτή του ΟΦΗ με τα συνθήματα "δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ" και "είναι τρελός ο Ολλανδός".
Το παιχνίδι φυσικά διεκόπη, αφού τόσο τα "παιδιά του Γκέραρντ" όσο και οι "φίλοι του Γκέραρντ", οι δύο ομάδες του φιλικού αγώνα, σταμάτησαν για να χειροκροτήσουν αυτόν τον προπονητή-κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.