Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ο Πέδρο Κόντε!

Μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της Σούπερ Λιγκ βρίσκεται μετά από 13 αγωνιστικές ημέρες ο Πέδρο Κόντε! Ο Ισπανός εκτελεστής του ΠΑΣ Γιάννινα έχει σημειώσει 7 τέρματα (απέναντι σε Πλατανιά, Λεβαδειακό, Κασσιόπη, Απόλλωνα Σμύρνης 2, Ξάνθη και Λάρισα) και είναι πάνω από τον δεύτερο Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού που έχει 6, τον τρίτο Γέντρισεκ της Ξάνθης, τον τέταρτο Λιβάγια της ΑΕΚ και τον πέμπτο Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ που έχουν από 5.
Μάλιστα εάν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε ότι ο Κόντε τραυματίστηκε την 1η αγωνιστική στην Τρίπολη και επανεμφανίστηκε την 6η αγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό, χάνοντας δηλαδή σχεδόν το 1/3 του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, κάνει την επίδοση του Ισπανού κανονιέρη ακόμη πιό σπουδαία!
Ο 29χρονος φορ αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2016 και την πρώτη του σεζόν στην ομάδα των Ιωαννίνων απέδειξε την εκτελεστική του δεινότητα τόσο στα ματς εντός συνόρων, όσο και στα Ευρωπαϊκά ματς του συλλόγου. Πλέον την φετινή χρονιά ξεπερνώντας τον τραυματισμό του και με την απίστευτη αίσθηση του γκολ που έχει, αποτελεί ξανά ένα από τα σημαντικότερα όπλα στη φαρέτρα του Γιάννη Πετράκη και έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος.
(Το θέμα αρχικά δημοσιεύθηκε στις 27/11 και ανανεώθηκε στις 04/12)