Προπονητής Σουηδίας: «Μη με ρωτάτε για τον Ιμπραΐμοβιτς, έχουμε τόσους ήρωες!»

Στο Μουντιάλ 2018 προκρίθηκε η Εθνική Σουηδίας μετά από μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στην φάση των ομίλων, αλλά και με τα μπαράζ-έπος εναντίον της Ιταλίας.
Μάλιστα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που αποσύρθηκε από την Εθνική του ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο και δεν συνέβαλε καθόλου σε αυτή την υπερπροσπάθεια, επιχειρεί να προσεγγίσει ξανά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και να βρίσκεται στην αποστολή για το Μουντιάλ. Να καρπωθεί δηλαδή τους κόπους άλλων.
Ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, ξέκοψε κάθε κουβέντα περί επιστροφής του Ιμπραΐμοβιτς στην Εθνική Σουηδίας, όταν δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τον Τύπο, για το αν θα πάρει μαζί τους τον 36χρονο επιθετικό.
«Είναι απίστευτο! Αυτός ο παίκτης έχει σταματήσει από την Εθνική εδώ και ενάμιση χρόνο και ακόμη μιλάμε γι’ αυτόν. Θεωρώ πως πρέπει να μιλάμε για τους σπουδαίους παίκτες που έχουμε τώρα στην ομάδα. Έχουμε τόσους ήρωες. Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά από τη στιγμή που έφυγε έπρεπε να προσαρμοστούμε σε έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού», δήλωσε. Πολύ σωστός...