Πετράκης: "Αδικούμε τους εαυτούς μας"

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση των Ηπειρωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δήλωσε πως η ομάδα του αδικεί τον εαυτό της και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή της αναμέτρησης από λάθη δικά της. Αναλυτικά όσα είπε:
«Πιστεύω ότι σήμερα έγινε ένα παιχνίδι που όσοι το είδαν το ευχαριστήθηκαν. Μπήκαν πολλά γκολ, το σκορ είχε διακύμανση. Αλλά αυτό αφορά τον κόσμο. Εμείς είμαστε στεναχωρημένοι. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Απόλλων ήταν καλύτερος αλλά αντιδράσαμε καλά και προηγηθήκαμε. Ισοφαριστήκαμε με ένα γκολ που δεν έπρεπε να φάμε. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο το ελέγχαμε απόλυτα. Δεν θυμάμαι κάποια φάση του Απόλλωνα, ήμασταν καλοί αμυντικά και φαινόταν ότι εμείς είμαστε πιο κοντά στο γκολ.
Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού καταφέραμε με δύο λάθη να δεχθούμε δύο γκολ, που έκαναν την προσπάθειά μας δύσκολη. Μειώσαμε στο τέλος αλλά δεν ήταν αρκετό, το σημαντικό είναι ότι το πάλεψαν. Δεν έχω παράπονο για την προσπάθεια, αδικούμε τους εαυτούς μας και δεν μπορούμε έτσι να ζητάμε παραπάνω πράγματα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».