Πεντάρα η Εθνική Νέων του Γκούμα

Με 5-0 επικράτησε του Γιβραλτάρ η Εθνική Νέων στο δεύτερο παιχνίδι της για προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων. Πλέον η ομάδα του Γιάννη Γκούμα για να περάσει στην Elite Round θέλει οπωσδήποτε τη νίκη επί της Ρωσίας η οποία λίγη ώρα νωρίτερα είχε χάσει από την Ρουμανία με 2-1 στο άλλο ματς του ομίλου.
Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο 15' με τον Δουβίκα και διπλασίασε τα τέρματα της με μακρινό σουτ του Νταλακούρα στο 37'. Το 3-0 για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε ο Εμμανουηλίδης στο 41' με προβολή από κοντά.
Στο 65' η ομάδα του Γιβραλτάρ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εσπινόσα. Η Ελλάδα πέτυχε το 4-0 στο 77' με τον Γιούση ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ξανά ο Δουβίκας.

Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Στεργιάκης, Πετράκης (46' Τάμπας), Μπαξεβάνος (84' Χατζιδίμπας), Νταλακούρας, Μελιόπουλος, Γιούσης, Δημήτρουλας, Εμμανουηλίδης (69' Κωστανάσιος), Καμπετσής, Δουβίκας, Λυρατζής.
Γιβραλτάρ: Χάνκινς, Κρισπ, Παράλ, Λαμπλάς, Ασκέζ, Βαλαρίνο (66' Πίκοκ), Ερντάντεζ, Εσπινόσα, Ρονάν (75' Αβελάνο), Πρέσκοτ, Πέντερσον.