ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 1-1

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα από τα χέρια του, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη το μεσημέρι του Σαββάτου στους "Ζωσιμάδες". Και αυτό διότι με το τέρμα του Κόντε στο 49' ήταν μπροστά στο σκορ, μέχρι το 87ο λεπτό όταν δέχθηκε την ισοφάριση από τον Γέντρισεκ.
Έτσι όπως τα 7 από τα 10 προηγούμενα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν λήξει ισόπαλα, έτσι και το σημερινό για την 12η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος συνέχισε την "παράδοση". Επίσης όπως την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ δέχθηκε την ισοφάριση και παρέμεινε το σκορ, έτσι συνέβη και σήμερα.
Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε στην 11άδα είχε μόλις μία αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ματς, δηλαδή τον Θέμη Τζημόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στο βασικό σχήμα αντί του Απόστολου Σκόνδρα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα (61' Γαρουφαλιάς), Μανθάτης, Σολτάνι (82' Κοζορώνης), Γιάκος (67' Χαλκιαδάκης), Κόντε.
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Σβάρνας (76' Κάστρο), Κασάδο, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Μεχία (66' Π. Ορφανίδης), Κίκε, Ρότσε (57' Φασίδης), Γέντρισεκ.
* Την επόμενη αγωνιστική (03/12, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ.