Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 4-3!

Σούπερ ματς στη Ριζούπολη για την 10η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" επικράτησε των Ηπειρωτών με 4-3 σε ένα ματς όπου ο εμβληματικός πρώην αρχηγός του ΠΑΣ, ο Γιώργος Ντάσιος, τέθηκε αντιμέτωπος της μεγάλης του αγάπης για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Στα αγωνιστικά, έγινε ένα ανοικτό ματς, με τους δύο μονομάχους να μπαίνουν στο γήπεδο με επιθετικούς προσανατολισμούς. Αυτός όμως που την πλήρωσε στο τέλος ήταν ο ΠΑΣ, καθώς έκανε πολλά αμυντικά λάθη με κυριότερο αυτό του Βελλίδη στο 38ο λεπτό από το οποίο προήλθε το αυτογκόλ του Θέμη Τζημόπουλου. Ο Μπαρτολίνι έκανε το 1-0 στο 26' με τον Μαυροπάνο να ισοφαρίζει στο 32'. Στο 35' ο... συνήθης ύποπτος Πέδρο Κόντε, έκανε το 1-2, ενώ στο 38' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Τζημόπουλου. Στο 74' ο Ανιέτε έκανε το 3-2 και στο 86' ο Αλμπάνης το 4-2, με τον Κόντε ξανά στο 95' να κάνει το τελικό 4-3.
Οι συνθέσεις:
Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας (12' Μπαρτολίνι), Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Μαάτσι, Ανιέτε (90' Μενδρινός), Καστιγέχος (70' Χουάρες).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (70' Μανθάτης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος (80' Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Ναδάλες, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (69' Σολτάνι), Κόντε.
* Την επόμενη αγωνιστική (19/11, 17:15), μετά την διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό.