ΠΑΣ Γιάννινα: Ισοπαλία με κλοπή στη Λειβαδιά

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Λιβαδειά στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Αρνητικός πρωταγωνιστής όμως της συνάντησης ήταν ο διαιτητής Τσαμούρης του συνδέσμου Πειραιά, καθώς ακύρωσε λανθασμένα γκολ που πέτυχε ο Μαυροπάνος στο 74ο λεπτό στερώντας τη νίκη από την ομάδα της Ηπείρου.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε σε καλή ημέρα και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον συνήθη... ύποπτο Πέδρο Κόντε. Οι Βοιωτοί στην επανάληψη διόρθωσαν την εικόνα τους με τις αλλαγές και στη μοναδική ίσως φάση που ολιγώρησε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γιακουμάκη στο 63ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Αμαράλ (46' Μπελγκαζουανί), Νιάς, Μητρόπουλος, Τόνι Σίλβα (46' Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Μπραντάο.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Ναδάλες, Λίλα, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς (77' Νικολιάς), Γιάκος (87' Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (87' Σολτάνι), Κόντε.

* Την επόμενη αγωνιστική (28/10, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κασσιόπη.