Δέλλας: «Κομμάτι της ζωής μου ο Άρης»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στο Yellow Radio για την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Άρη λέγοντας μάλιστα ότι είναι κομμάτι της ζωής του.

Αρχικά είπε: «Ξεκίνησα στον Άρη, ήμουν στην ομάδα από 11 μέχρι 20 χρονών, έχω περάσει από όλες τις κατηγορίες, φυσικά και ο Άρης είναι κομμάτι της ζωής μου. Η περσινή χρονιά θα πρέπει να είναι οδηγός για τον Άρη, δυσκολεύτηκε πολύ, η περσινή χρονιά θα είναι βάση για φέτος. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα τα καταφέρει φέτος και θα επιστρέψει και θα είναι μεγάλη χαρά να τον δούμε ξανά στην πρώτη κατηγορία. Είναι κρίμα να λείπουν ομάδες με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο σαν τον Άρη από την Super League. Από όλους που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου έχω να κρατάω καλές επαφές και ευχάριστες αναμνήσεις».

Για τις φήμες που είχαν προκύψει να αναλάβει το «τιμόνι» του Άρη: «Δεν έγινε κάτι ουσιαστικό, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες επαφές για να αναλάβω τον πάγκο του Άρη. Δεν είμαι δύσκολος στις επιλογές, απλά δεν μου έχει προκύψει κάποια αξιόλογη πρόταση για να αναλάβω κάποια ομάδα. Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει εδώ, τελείωσε για εμένα σαν ποδοσφαιριστής, αλλά συνεχίζεται σαν προπονητής».