Τι έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με Καπίνο

Ο Στέφανος Καπίνο τέθηκε εκτός ομάδας μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Τορίνο χωρίς τον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ. Πώς λήφθηκε αυτή η απόφαση και πότε του ανακοινώθηκε.
Στο περιθώριο τέθηκε ο Στέφανος Καπίνο μέχρι νεωτέρας, μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την ήττα των Πειραιωτών με 3-2.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η απόφαση λήφθηκε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σιδηρόπουλου και έχει τη σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Κούλη Δουρέκα, και του διαβίβασε να ενημερώσει άμεσα τον παίκτη.
Αρχικά ότι μένει εκτός αποστολής για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο Τορίνο, ενώ απομένει να διευκρινιστεί εντός των προσεχών ωρών ή ημερών, ο τρόπος που θα συνεχιστεί η σχέση του με την ομάδα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι λόγοι για τους οποίους λήφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση είναι καθαρά αγωνιστικοί. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο διεθνής γκολκίπερ βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή η καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων.
Στην παρούσα φάση ο Στέφανος Καπίνο μπορεί να βρίσκεται εκτός ομάδας, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και με την έλευση Λεμονή την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα.