Βαφειάδης για Λεβαδειακό: «Η Sirina ταιριάζει για χορηγός στη Σούπερ Λίγκα!»

«Μύδρους» εναντίον όλων εξαπέλυσε ο Νίκος Βαφειάδης που συμμετείχε στην επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή, μέσω του «Metrosport».
Αναλυτικά:

Για το εάν η απόφαση είναι μια «ήττα» για την Θεσσαλονίκη:
«Είναι όντως μια ήττα. Θα πρέπει όλοι αυτοί οι κύριοι να ντρέπονται. Ο μόνος σκοπός τους είναι να τηρούνται το Σύνταγμα και οι νόμοι και δυστυχώς αποδεικνύεται ότι παλαιότερα λέγανε: «Να βρούμε ένα παραθυράκι να κάνουμε και μια χάρη» κάποτε υπήρχε και αυτή η δυνατότητα. Τώρα οι συγκεκριμένοι είναι ανάξιοι να εφαρμόσουν τους νόμους. Όποιος πολιτικός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να παραιτηθεί. Μια ομάδα κατάφερε παρανόμως να σωθεί για τέταρτη φορά εξωαγωνιστικά».

Είναι λογικό, εφόσον υποβιβάζεται ο Ηρακλής, την θέση του να την παίρνει ο Λεβαδειακός; Μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά; Για ποια εξυγίανση μιλάμε; 
«Καμία εξυγίανση! Χαλίφης στη θέση του χαλίφη, αυτό υπάρχει. Με αυτή την οργάνωση που λέγεται συνεταιρισμός, θα πρέπει να ψάχνουν τους ηθικούς αυτουργούς γιατί γίνονται όλα αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας τούς βρουν εκεί μέσα, γιατί είναι γνωστοί και έχουν όνομα. Πολλοί από αυτούς φάγανε απαγόρευση από το ποδόσφαιρο και συνεχίσουν να υπάρχουν σε αυτό. Ο κ. Κομπότης είναι πανταχού παρών! Για αυτό λέω μπράβο στον κ. Βασιλειάδη, για τους αμερόληπτους τακτικούς δικαστές, μπράβο και στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τους δικαστές, αλλά και την απόφαση την οποία πήρε. Από δω και πέρα επειδή τα μπράβο θα τα εισπράξετε με τον τρόπο που εμείς πήραμε αυτήν την απόφαση, να θυμάστε ένα πράγμα κύριοι: Από την στιγμή που δεν κάνατε το αυτονόητο, πλέον θα πρέπει να αντιληφθείτε το δυσνόητο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Είναι απόφαση στοχοποίησης  και εξαφάνισης τον ομάδων της Θεσσαλονίκης, πλην του ΠΑΟΚ; Γιατί και ο Άρης ζητούσε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και έμεινε εκτός για να κρατήσουν τον Λεβαδειακό.
«Εγώ σας λέω πως και ο Αρης δεν είχε καμία δουλειά να ασχοληθεί με το εάν πρέπει να πέσει ο Ηρακλής, από τη στιγμή που δεν προβλεπόταν από πουθενά να πέσει. Από τη στιγμή που παρανόμησαν και έριξαν τον Ηρακλή, σταματάει κάθε λογική. Αν θέλαν να «φάνε» τον Άρη για να ευνοήσουν τον Κομπότη αυτό φάνηκε εξ αρχής. Καταλάβετε πως αυτοί που εκλέξαμε από τη Βόρειο Ελλάδα, με ένα και μόνο στόχο, να τηρήσουν τους νόμους, απέτυχαν παταγωδώς.
Αν υπάρχει φιλότιμο, θα πρέπει να παραιτηθούν αυτοί οι κύριοι και πρώτος από όλους ο κ. Βασιλειάδης. Αν θεωρεί πως είναι υφυπουργός, με αυτές τις αποφάσεις και αυτόν τον άνθρωπο θα πρέπει αν τον «αγκαλιάσει» ο κόσμος ως εξυγιαντή, θέλω άλλα 500.000 μνημόνια και θέλω για μπροστάρηδες και εξυγιαντές αυτού του τόπου, γιατί μάλλον είναι οι καταλληλότεροι, τον Αχιλλέα Μπέο, τον Γκαγκάτση και τον Μητρόπουλο. Να ξαναέρθει αυτή η «εκκλησία» του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί τελικά μόνο ένας χορηγός θα πρέπει να το πάρει τηλεοπτικώς και αυτή είναι η Sirina Productions».