Δικαίωση Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε και επίσημα τον Ηρακλή και του επιστρέφει τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί για την υπόθεση Πουρτουλίδη, ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ!
Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του «Γηραιού» και του επέστρεψε τους τρεις βαθμούς, κάτι που επισημοποιήθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης, όταν η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη σχετική απόφαση. Πλέον όλα θα κριθούν στη νέα εκδίκαση για την αδειοδότηση των Θεσσαλονικέων. Αναλυτικά η απόφαση:
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ' αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ’ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών)».