Κονγκολέζος (!!!) στα επεισόδια του Πανθεσσαλικού!

Η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε ότι έχουν ταυτοποιηθεί έως τώρα 26 άτομα για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου, εκ των οποίων ένας υπήκοος Κονγκό!!!
Η Αστυνομία συνεχίζει την αναζήτηση των ενόχων για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, ενημερώνοντας ότι ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 26 άτομα. Πρόκειται για 20 Έλληνες, πέντε Αλβανούς και έναν υπήκοο Κονγκό (!) οι οποίοι πήραν μέρος στα έκτροπα του τελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Πέρα από τους 26 που ταυτοποιήθηκαν, έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερα άτομα σε Βόλο και Κατερίνη για όσα συνέβησαν στον τελικό της ντροπής.
Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:
"Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών. Πρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ.
Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33, 35, 38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι - κατά περίπτωση - για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών."
ΠΗΓΗ: sport24.gr
Σχόλιο 1 Campion.gr: Καλησπέρα σας από την βορειότερη Αφρικανική χώρα!
Σχόλιο 2 Campion.gr: Το Δελτίο Τύπου γράφει Ζαϊρινό καθώς, Δημοκρατία του Ζαΐρ, ήταν το όνομα του Κονγκό από το 1971 έως το 1997.