Οριστικό: Σούπερ Λιγκ με 14 ομάδες και πρωταθλητής μέσω πλέι-οφ!

Αποφασίστηκε τελικά η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Από τη σεζόν 2018-2019 οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα είναι 14, ενώ από την επόμενη μάλιστα σεζόν ο πρωταθλητής θα προκύπτει από τα πλέι-οφ!
Για τα πλέι-οφ της σεζόν 2017-18, οι αγώνες κατάταξης θα αφορούν τις θέσεις 1-6. Επίσης, 2 ομάδες θα υποβιβαστούν απευθείας (θέσεις 15-16), ενώ εκκρεμεί τι θα γίνει με τα υπόλοιπα εισιτήρια.
ΑΕΛ, Παναιτωλικός και Λεβαδειακός ψήφισαν "όχι" στη μείωση των ομάδων, η ΕΠΟ λευκό, ενώ υπέρ τάχθηκαν οι υπόλοιπες 13 ομάδες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Αποφασίστηκε με ψήφους 13 υπέρ, 3 κατά και 1 λευκό (ΕΠΟ) η αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος της Super League, με τη συμμετοχή 14 ομάδων από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
2/ Το θέμα της αναδιανομής των εσόδων από την Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων συζητήθηκε εκτενώς, τέθηκαν διάφορες παράμετροι  και οριστική απόφαση θα ληφθεί στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο.
3/ Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου η Super League θα αιτηθεί από την ΕΠΟ τα ακόλουθα:
α/ Να επανέλθει η Α’ ΕΟΟΔ στη δικαιοδοσία της Super League.
β/  Να καταργηθεί το παράβολο επικύρωσης επαγγελματικών συμβολαίων ποδοσφαιριστών.
γ/ Να τροποποιηθεί η αναλογία διανομής των πειθαρχικών προστίμων από 60%-40%, σε 25%-75%.
δ/ Να πραγματοποιηθεί συμψηφισμός οφειλής ΕΠΟ προς ΠΑΕ από το Solidarity της UEFA, με οφειλές της Super League για αμοιβές διαιτησίας.