"Οι διαιτητές έφυγαν με σακούλες της Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ, άφησε υπόνοιες για την αμεροληψία των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Ρεάλ υποστηρίζοντας ότι έφυγαν από το γήπεδο κρατώντας πλαστικές σακούλες των "Μερένγκες".
Η Βιγιαρεάλ προηγείτο 2-0, αλλά η Ρεάλ έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-3. Αντικείμενο συζήτησης για τον Ισπανικό Τύπο είναι το πέναλτι-μαϊμού που δόθηκε στη Ρεάλ και από το οποίο προήλθε η ισοφάριση με την εύστοχη εκτέλεση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ με αυτόν τον τρόπο στην Ιστορία του Ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρόιγκ, με δηλώσεις του στο πρόγραμμα "Tiempo de Juego" του ραδιοφωνικού σταθμού, "Cadena COPE" υποστήριξε ότι ο διαιτητής και οι βοηθοί του έφυγαν από το "Estadio de la Ceramica" με σακούλες της Ρεάλ Μαδρίτης.
"Ο Χιλ Μανθάνο και οι βοηθοί του έφυγαν από το γήπεδο με πλαστικές σακούλες της Ρεάλ. Αυτό δεν είναι καλό, έτσι μου φαίνεται. Νομίζω ότι μετά από ένα πέναλτι που δεν ήταν, δεν μπορούμε να μιλάμε για ανατροπή της Ρεάλ. Όλος ο κόσμος είδε ότι δεν ήταν πέναλτι", υποστήριξε ο Φερνάντο Ρόιγκ.
ΠΗΓΗ: sport24.gr