Για να μη μας περνάνε και για μ…ς… (pics)

Για αδικημένο Παναθηναϊκό κάνει λόγο η πλειοψηφία του τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ σήμερα, υποβαθμίζοντας ή μη προβάλλοντας καν τα παράπονα του ΠΑΣ Γιάννινα από τη διαιτησία Τζήλου. Η αλήθεια είναι ότι ο «ρεφ» αδίκησε και τις δύο ομάδες και μάλιστα με πολύ σοβαρά λάθη, από εκεί και πέρα, όμως, και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δικαιούται να φωνάζει για φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα.
Αντιλαμβανόμαστε ασφαλώς τους λόγους που ο Παναθηναϊκός πρέπει να προβάλλεται ως αδικημένος, αφού διανύει δύσκολες στιγμές σε πολλά επίπεδα, αλλά για να μη μας περνάνε και για μ…ς, θα αρκεστούμε να επισημάνουμε τα 3 πιο σοβαρά λάθη εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα.
Πρώτον στο 22’ ο Κουτρουμπής πιάνει και με τα δύο χέρια τον Μαμπουλού και τον κατεδαφίζει μέσα στην περιοχή. Είναι πέναλτι μαρς και κίτρινη στον αμυντικό του Παναθηναϊκού.
Στο 56’ στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, ο Κλωναρίδης τραβάει από τη φανέλα τον Καρανίκα, ο οποίος χάνει την ισορροπία του, πέφτει και δεν μπορεί να διώξει την μπάλα καλά από την περιοχή, με συνέπεια αυτή να στρώνεται στον Μπεργκ. Στη φάση αυτή υπάρχει επιθετικό φάουλ και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Στο βίντεο φαίνεται ακόμα καλύτερα πόσο πολύ επηρεάζει τη φάση το τράβηγμα της φανέλας.
Και στο 69’ ο Μολέδο βρίσκει με κλωτσιά μόνο τη γάμπα του Κόντε και τον ανατρέπει, είναι φάση στην οποία έπρεπε να δοθεί 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή στον αμυντικό του «τριφυλλιού».
Από τις αμφισβητούμενες φάσεις προκύπτει η πλήρης ανικανότητα της διαιτητικής τριάδας.
ΠΗΓΗ: Super FM