ΠΑΕ Πλατανιάς για Κούγια: «Ο επαγγελματίας γυρολόγος πρόεδρος, με την χυδαία συμπεριφορά»

Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση η ΠΑΕ Πλατανιάς απαντά στις δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, σχετικά με τον Γιώργο Παράσχο. Τον χαρακτηρίζει «επαγγελματία γυρολόγο πρόεδρο», του προσάπτει «χυδαία συμπεριφορά» και ότι «το μόνο που κατάφερε ήταν να μικρύνει την ιστορία της Λάρισας». Ακόμα, καλεί «τα αρμόδια όργανα να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες». Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων με αφορμή τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας μας με την ΑΕΛ, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής: Σέβεται την ιστορία της ΑΕΛ η οποία με την παρουσία της και τους τίτλους της αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απορεί όμως με την ανοχή των οπαδών της να εκπροσωπεί τον σύλλογο τους ένας επαγγελματίας γυρολόγος πρόεδρος.
Ο συγκεκριμένος με την χυδαία συμπεριφορά του, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στον κ.Παράσχο, του οποίου το ήθος και η προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μη αμφισβητήσιμα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μικρύνει την ιστορία της Λάρισας.
Θα θέλαμε, επίσης να του τονίσουμε ότι η καραμέλα που πιπιλάει εδώ και χρόνια για τον Πλατανιά έλιωσε. Του επιστρέφουμε, λοιπόν, την λάσπη την οποία πετά όλο αυτό το διάστημα στον σύλλογο μας και καλούμε τα αρμόδια όργανα να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσει ο χώρος από υποτιθέμενους προέδρους, όπως είναι ο συγκεκριμένος».