Έτσι θα δοθεί λύση;;;

Γράφει ο Γιώργος Παπαϊωάννου από το Sportait.gr
ΚΙ ΕΝΩ από την πλευρά του επίσημου Παναιτωλικού γίνονται κινήσεις για αντικατάσταση του προπονητή, Γιάννη Ματζουράκη,   σκάει… η «βόμβα» ότι ο Κωστούλας σκοπεύει να παραιτηθεί από πρόεδρος – αλλά ουσιαστικά να συνεχίσει να κάνει το κουμάντο- με την «αναμασημένη» προοπτική να πουλήσει την ομάδα. Το άμεσο ερώτημα που ενδιαφέρει κάθε πραγματικό φίλαθλο του Παναιτωλικού είναι ξεκάθαρο: έτσι θα δοθεί λύση στο τέλμα του συλλόγου, το οποίο δεν είναι μόνο αγωνιστικό αλλά πολύπλευρο;;;
Η ΤΑΚΤΙΚΗ του μεγαλομετόχου δεν αποτελεί κάποιο νέο στοιχείο. Πάντα στα δύσκολα «πετάει» το ενδεχόμενο αποχώρησης και ο αποπροσανατολισμός απ’ τα πραγματικά προβλήματα  έρχεται αυτόματα. Το έκανε το 2009, όταν η αποτυχία ανόδου στην Β΄Εθνική φαίνονταν το πιθανότερο σενάριο (έστω κι αν δεν συνέβη τελικά), το ξαναέκανε και το 2012 με τον υποβιβασμό από την Super League.
ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ «φεύγω» στο ίδιο μοτίβο θα πήγαινε πολύ!!! Όταν μάλιστα η επόμενη δρομολογημένη κίνηση θα είναι το «μένω». Σήμερα παρατηρούμε μια παραλλαγή των δύο προηγούμενων φορών, που (είμαι σίγουρος) θα βρει δήθεν ευκολόπιστους, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι άτομα του… βολέματος.
ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ, με απλή λογική, διαφωτίζει  ταυτόχρονα και την ουσία του θέματος: θα βάζει ο Κωστούλας χρήματα για να τα διαχειρίζεται κάποιος άλλος, ή κάποιοι άλλοι;;; Καθώς εγγυητής μόνο αυτό μπορεί να είναι, ότι δηλαδή θα αποτελεί την οικονομική οντότητα όταν χρειάζεται. Κι από τη στιγμή που – όπως διαρρέει ο ίδιος- ακόμα χρειάζεται να  βάζει χρήματα στον Παναιτωλικό, το ίδιο πρέπει να κάνει  κι ως απλός μεγαλομέτοχος. Εκτός αν ομολογεί ότι υπάρχει καλύτερη διαχείριση, την οποία ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν μπόρεσαν να κάνουν ποτέ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ, το μοντέλο  να μπει ο τάδε ή ο δείνα πρόεδρος για τα μάτια είναι πάρα πολύ εύκολο να υλοποιηθεί. Χιλιάδες οι διαθέσιμοι. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν θα αλλάξει τίποτα, διότι τις αποφάσεις θα λαμβάνουν πάλι τα ίδια πρόσωπα. Και το σπουδαιότερο: πιστεύει κανείς ότι ο Κωστούλας θα ήθελε να πετύχει ένα τέτοιο μοντέλο, που ουσιαστικά θα εξέθετε τον ίδιο και τους συνεργάτες του για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους;;;
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του Παναιτωλικού δεν έχει ακόμα καταλάβει την αξία της δημόσιας παραδοχής των λαθών που έγιναν και γίνονται. Που έκανε και κάνει. Έτσι προσπαθεί να ξεφύγει από την λαϊκή δυσφορία (ίσως και κατακραυγή) με ένα μεγαλύτερο λάθος.