ΤΡΟΜΕΡΟ: Ροναλντίνιο και Ρικέλμε θα παίξουν στην Σαπεκοένσε!

Λίγες ώρες μετά το αίτημα των απανταχού φιλάθλων να δουν τον Ροναλντίνιο με τη φανέλα της Σαπεκοένσε, ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως αποδέχτηκε την πρόκληση, αλλά δεν θα πάει μόνος του. Θα πάρει μαζί του και τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε!
Μοιάζει απίστευτο όμως είναι αληθινό (τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό)! Μετά τη λαϊκή απαίτηση των φιλάθλων να δουν τον Ροναλντίνιο με τα χρώματα της Σαπεκοένσε, ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπαρσελόνα δέχθηκε την πρόκληση!
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αποφάσισε να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά από ένα χρόνο αποχής προκειμένου να χαρίσει και πάλι το χαμόγελο στους άτυχους φιλάθλους της ομάδας που ξεκληρίστηκε από το αεροπορικό δυστύχημα.
Όμως ο Βραζιλιάνος όπως όλα δείχνουν θα πάρει έναν ακόμη πρώην αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μαζί του στην Σαπεκοένσε. Κι αυτός είναι ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος είχε αποσυρθεί από τα γήπεδα το 2014! Οι δυο τους δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν δωρεάν για το υπόλοιπο της σεζόν στην βραζιλιάνικη ομάδα.
ΠΗΓΗ: contra.gr