Ανανέωσε με Μπέριο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να φοράει τουλάχιστον μέχρι το 2020 ο Θοδωρής Μπέριος. Ο υψηλόσωμος αμυντικός αποκτήθηκε από την ομάδα των Ιωαννίνων το 2012 και το τρέχον συμβόλαιο των δύο πλευρών έληγε το καλοκαίρι του 2017. Η επίσημη ανακοίνωση της Γιαννιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Θεόδωρο Μπέριο έως τις 30.06.2020".
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: "Πρώτα απ'όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και τον κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για την πρόταση ανανέωσης που μου έκαναν. Από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση ήταν για μένα εύκολο να πω το ναι. Περνάω πολύ καλά στην ομάδα και απολαμβάνω τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τη ζωή στην πόλη. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίχτες μου και τον κόσμο των Ιωαννίνων. Εγώ από τη μεριά μου υπόσχομαι να δουλεύω σκληρά για να πάμε τον ΠΑΣ ακόμη πιο ψηλά".