Προκαλεί ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ: "Να νικήσει η Κύπρος, να σωπάσουν μια και καλή οι Έλληνες!"

Άκρως προκλητικός εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στην εκπομπή "Γκολ και θέαμα" για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού και το επερχόμενο ματς της Εθνικής Ελλάδος με την Κύπρο.
"Η νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν κάτι που το πιστεύαμε. Σίγουρα είναι νωρίς, αλλά οι έξι βαθμοί κάτι λένε. Δεν πιεστήκαμε τόσο πολύ. Είχε 4-5 ευκαιρίες ο Ολυμπιακός, αλλά μπορούσαμε να το καθαρίσουμε. Δεν το περίμεναν και δεν το χώνευαν ότι έχασαν από το ΑΠΟΕΛ. Νιώσαμε και λίγο άβολα", είπε ο Κύπριος.
Για το αν το 3-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του ΑΠΟΕΛ, τόνισε: "Δίνει μεγάλη αξία του ΑΠΟΕΛ και δείχνει πόσο μεγαλώνει το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία 5-6 χρόνια, για να μην πάω πίσω στο 2001, όταν ήρθε ο Γκέραρντ, που ξεκίνησε η ευρωπαϊκή άνοδος. Θα μείνω στο 2009 και το 2011, όταν σημειώθηκαν οι μεγάλες επιτυχίες. Βλέπουμε έστω και στο Europa League ποιες ομάδες αγωνίζονται".
Για τα σχόλια του ελληνικού Τύπου, δήλωσε: "Πάντοτε οι Έλληνες έχουν μία τάση υποτίμησης του Κυπριακού λαού σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να δώσει και μία απάντηση η Εθνική Κύπρου για να σωπάσουν μια και καλή".
Σηκώθηκαν τα αγγούρια να χτυπήσουν τον μανάβη από ότι φαίνεται...