Διασυρμός της Λάρισας από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τον διασυρμό με 4-0 γνώρισε η ΑΕΛ στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές των Ηπειρωτών έδειξαν με τον πλέον εμφατικό ποιός είναι το αφεντικό και ποιός μπορεί να προκαλέσει... σεισμό, για να χρησιμοποιήσουμε και τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου των Θεσσαλών.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ισπανός Πέδρο Κόντε που πέτυχε 3 τέρματα (10', 52', 74'), με τον Άκη Γιάκο να σημειώνει ένα ακόμη στο 27'.
Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι ότι οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, σε 4 επίσημα ματς φέτος στους "Ζωσιμάδες" σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν πετύχει 10 γκολ και δεν έχουν δεχθεί κανένα!
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης (75' Κούτρης), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ναδάλες, Ζάιρο (69' Μαμπουλού), Γιάκος (77'Δώνης), Κόντε.
ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς (58' Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Φάρκας, Πολ, Ναβάρο (46' Κόντορ), Αντονί, Γκόλιας, Ντοντό, Ντέλετιτς (46' Αβραάμ), Ναζλίδης.
* Την επόμενη αγωνιστική (31/10, 19:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.