Ειλικρινά Ρονάλντο, είσαι για λύπηση!

Απίστευτη ασέβεια του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τον Τσάβι – Αλλά τι να περιμένεις από αυτόν τον κομπλεξικό εγωπαθή;
Όχι, δεν αξίζει να δίνεις βήμα σε αυτόν τον προβληματικό τύπο. Για όσους δεν τις έχουν διαβάσει, όμως, ΠΡΕΠΕΙ να μάθουν τις απίστευτα προκλητικές και ασεβείς δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Τσάβι, για τον οποίο θα έπρεπε να πλένει το στόμα του με σαπούνι πριν τολμήσει να μιλήσει.
Πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην αρχηγός της Μπάρσα είπε απλά την αλήθεια και, όπως κάνει πάντα, εξέφρασε ειλικρινώς την άποψή του, δηλώνοντας ότι «το πρόβλημα του Κριστιάνο είναι ότι υπάρχει άλλος που είναι ο καλύτερος στην Ιστορία», αναφερόμενος βεβαίως στον Λιονέλ Μέσι.
Το πορτογαλικό «ψωνάκι» της Ρεάλ Μαδρίτης δεν χώνεψε καλά την δήλωση του Τσάβι και, μετά τον αγώνα με την Οσασούνα (5-2), όπου άνοιξε το σκορ σε μια φάση όπου είχε προηγηθεί οφσάιντ (τι πρωτότυπο!), αποφάσισε να βγάλει όλο του τον… εμετό.
«Είμαι ο ποδοσφαιριστής που έχει περισσότερες αναζητήσεις στο Διαδίκτυο. Όποιος θέλει να εμφανιστεί στα πρωτοσέλιδα ή να προβληθεί μιλάει για εμένα. Δεν με απασχολεί αν ο Τσάβι μιλάει για εμένα, παίζει στο Κατάρ ή δεν ξέρω που. Έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά ποτέ μια «Χρυσή Μπάλα» και εγώ έχω τρεις» τόλμησε να ξεστομίσει.
Βρε αδαή, ασεβή και… ανόητε Κριστιάνο, σκέφτεσαι πριν μιλήσεις; Αναφέρεσαι απαξιωτικά σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων έχει κατακτήσει δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο εσύ δεν πρόκειται να δεις ούτε στον ύπνο σου!
Α, και κάτι άλλο. Αυτός ο άνθρωπος ηγήθηκε της ομάδας που άλλαξε το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αφού ήταν το απόλυτο σημείο αναφοράς ενός στιλ παιχνιδιού που έφερε τα πάνω – κάτω στο άθλημα που σε χρυσοπληρώνει για να λες σαχλαμάρες όπως αυτές. Το ακούς, ανόητε Κριστιάνο;
* Το άρθρο αναδημοσιεύεται από το Blaugrana.gr, συνεργάτη του Campion.gr.
ΣΧΟΛΙΟ CAMPION.GR: Σε όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει ο Τσάβι στην τεράστια καριέρα του με τη Μπαρσελόνα και την Εθνική Ισπανίας, ήταν πάντα μπροστάρης και βασικότατο στέλεχος, σε αντίθεση με τον Πενάλντο, το αγαπημένο παιδί της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, τον παίκτη για το "τριτοτέταρτο γκολ", που καρπωνόταν και καπηλευόταν τους κόπους των συμπαικτών του.