Το μεγαλύτερο οπαδικό κάζο στην Ιστορία του ποδοσφαίρου!

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε πριν την έναρξη της συνάντησης της Στεάουα Βουκουρεστίου με την Μάντσεστερ Σίτι για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι οπαδοί των γηπεδούχων έπεσαν θύματα μιας επικής φάρσας καθώς σχημάτισαν στις κερκίδες κορεό υπέρ της μισητής αντιπάλου, Ντιναμό Βουκουρεστίου, χωρίς να το γνωρίζουν!
Ήταν πιθανότητα η χειρότερη βραδιά της ζωής των φίλων της Ρουμάνικης ομάδας, καθώς γνώρισαν τη συντριβή με 0-5 από τους Άγγλους και έπαθαν και το κάζο με το κορεό που δεν έχει προηγούμενο!
Πώς έχει η ιστορία; Πριν από μερικές ημέρες, οι οπαδοί της "μισητής", Ντιναμό Βουκουρεστίου προσποιήθηκαν τους ειδικούς στη δημιουργία κορεό και ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι να στήσουν το κορεό για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Στεάουα αποδέχθηκε τη πρόταση χωρίς να καταλάβει τι συνέβαινε, καθώς όπως ήταν λογικό δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.
Κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, οι φίλαθλοι της Στεάουα σχημάτισαν ένα κορεό, το οποίο έγραφε: "Μόνο Ντιναμό Βουκουρεστίου"!