«Τελειώνει» ο Γκιρτζίκης

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης παραπέμπεται σε δίκη για την υπόθεση της κάρτας υγείας που στοίχισε στην ΕΠΟ 29 εκατ. ευρώ! Κάτι που ισχύει και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής ομοσπονδίας και τα οποία επίσης εμπλέκονται στην υπόθεση της κάρτας υγείας, με την απόφαση να τους κοινοποιείται τις επόμενες ημέρες.
Πλέον ο κλοιός «σφίγγει» γύρω από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και ταυτόχρονα υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές της Ομοσπονδίας (σ.σ. την 1η Οκτώβρη), καθώς πλέον δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος.
Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, εκτός του Γιώργου Γκιρτζίκη, είναι οι: Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Νίκος Προύντζος (μέλος), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος),  και Σπύρος Καλογιάννης (μέλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Football League.
Με βάση το κατηγορητήριο για την υπόθεση της κάρτας υγείας, τα πρόσωπα αυτά παραπέμπονται σε δίκη σε με την κατηγορία της απιστίας, και παράλληλα κηρύσσονται έκπτωτα.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr