Όταν ο Ιμπραΐμοβιτς πέταξε τον Γκατούζο σε κάδο σκουπιδιών!

Ο Τζενάρο Γκατούζο έκανε το λάθος πριν λίγα χρόνια να τσαντίσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και το μετάνιωσε πικρά καθώς βρέθηκε στα... σκουπίδια! Διαβάστε λεπτομέρειες.
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνηθίζει να δείχνει το "σκληρό" του πρόσωπο στους αντιπάλους κατά τη διάρκεια των αγώνων όμως από την οργή του ορισμένες φορές δεν ξεφεύγουν ούτε οι συμπαίκτες του.
Κάπως έτσι την... πάτησε πριν μερικά χρόνια ο Τζενάρο Γκατούζο την εποχή που ήταν συμπαίκτης με τον "Ίμπρακατάμπρα" στην Μίλαν, με το μέλος εκείνης της ομάδας και νυν άσο της Παρί Σεν-Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, να προβαίνει σε μία εντυπωσιακή αποκάλυψη.
"Ο πρωταγωνιστής αυτής της ιστορίας είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς", ξεκίνησε την αφήγησή του στο "Sky Deutschland" o Βραζιλιάνος διεθνής σέντερ μπακ, και συνέχισε:
"Μία ημέρα, κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης, ο Γκατούζο πέρασε όλη την ημέρα πειράζοντας τον Ζλάταν. Τον προκαλούσε και εκείνος το δεχόταν χωρίς να αντιδράσει ή να πει κάτι. Στην πραγματικότητα η εκδίκησή του θα ερχόταν λίγο αργότερα. Ο Ρίνο (Γκατούζο) και ο Ζλάταν συναντήθηκαν ξανά στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση και τότε ο Ίμπρα τον σήκωσε ολόκληρο, τον αναποδογύρισε και τον πέταξε μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ! Ήταν τρελό, όλοι αρχίσαμε να γελάμε φέρνοντας στο μυαλό μας το πρόσωπο του Γκατούζο. Ορκίζομαι, δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω για μία εβδομάδα". sport24.gr