Γκάφα-σκάνδαλο της ΟΥΕΦΑ: Τιμώρησε τον Σακό για ντόπινγκ ενώ ήταν "καθαρός"!

Φώναζε από την πρώτη στιγμή ότι είναι αθώος, τώρα ήρθε και η δικαίωση! Ο λόγος για τον Μαμαντού Σακό της Λίβερπουλ ο οποίος μετά τη γκάφα-σκάνδαλο της ΟΥΕΦΑ, η οποία τον τιμώρησε για ντόπινγκ ενώ ήταν "καθαρός", έχασε σημαντικά ματς με Λίβερπουλ και Εθνική Γαλλίας, αλλά και μεγάλη χορηγία!
Το δεύτερο δείγμα του 26χρονου Γάλλου δεν βρέθηκε θετικό όπως το πρώτο (όπως ανακοίνωσε επίσημα η ίδια η ΟΥΕΦΑ) κάτι που σημαίνει πως δικαιώνεται για τα όσα υποστήριζε εξ αρχής!
Όπως είναι λογικό, υπάρχει μεγάλος αναβρασμός τόσο στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή όσο και στις τάξεις της Λίβερπουλ αλλά και των οπαδών, που κάνουν λόγο για σκάνδαλο της ΟΥΕΦΑ, διότι λόγω της τιμωρίας που του επέβαλε αρχικά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, έχασε τα ημιτελικά και τον τελικό του Europa League με τη Λίβερπουλ, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Euro 2016. Παράλληλα, η Nike διέκοψε την χορηγία της στον ίδιο!
Η Λίβερπουλ σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως είναι χαρούμενη που ο Σακό επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας ενώ και ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που όλο αυτό τελείωσε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, αλλά ήξερα ότι δεν είχα κάνει κάτι λάθος. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην ομάδα και να παίξω ξανά».