Δείτε τα εντυπωσιακά γραφεία του Απόλλωνα Σμύρνης

Τα νέα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εντυπωσιάζουν. Αρχιτέκτονες και γραφίστες επισκέφθηκαν τα γραφεία μεγάλων ομάδων στο εξωτερικό όπως της Μίλαν και της Ίντερ για το σχεδιασμό τους. (PHOTOS).
Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να μην κατέστη εφικτό να εξασφαλίσει την άνοδο στη Super League, αλλά η διοίκησή του δαπάνησε αρκετά χρήματα και έφτιαξε γραφεία που προκαλούν θαυμασμό. Η μία από τις δύο πτέρυγες των νέων γραφείων της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στην οδό Κηφισίας 64 και Πρεμετής (έναντι Mεγάρου ΟΤΕ) εγκαινιάστηκε την Παρασκευή (27/5) από τον Αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα Αθηνών και Πρόεδρο της Μητροπολιτικής Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, κ. Γιώργο Καραμέρο.
Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο χώρο τριακοσίων τετραγωνικών μέτρων που χρειάστηκαν 10 μήνες για την ολοκλήρωσή του, ενώ για το σχεδιασμό του, αρχιτέκτονες και γραφίστες του έργου επισκέφθηκαν τα γραφεία μεγάλων ομάδων στο εξωτερικό όπως της Μίλαν και της Ίντερ.

Τα νέα γραφεία, τα οποία  κατασκευάστηκαν με τη χορηγία της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗΣ  ΑΒΕΕΤ που αποτελεί και τον κύριο χορηγό της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα και μετατρέπονται εύκολα σε αίθουσα προβολής ή αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου.

Στόχος είναι τα νέα γραφεία να λειτουργήσουν και ως μουσειακός χώρος για τη φιλοξενία και αξιοποίηση του μεγάλου ιστορικού αρχείου που διαθέτει η ΠΑΕ με βίντεο και φωτογραφίες από τα ιστορικά γεγονότα της Σμύρνης και φυσικά την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα. Τα αρχειακό αυτό υλικό θα είναι εύκολα προσβάσιμο στο κοινό μέσα από μια διαδραστική ηλεκτρονική εφαρμογή, με video, ιστορικά ντοκουμέντα, επεξηγηματικά κείμενα και φωτογραφίες.  Τα νέα γραφεία θα εξυπηρετούν την παρακολούθηση αγώνων του Απόλλωνα ενώ προγραμματίζονται προβολές πολιτιστικού - ιστορικού περιεχομένου.  Επιπλέον, στο κτίριο θα στεγάζεται  η μπουτίκ της ΠΑΕ και η τροπαιοθήκη με τα τρόπαια της ομάδας.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων των γραφείων, ανακοινώθηκαν επίσης από την ΠΑΕ τα εξής: α) Η  ίδρυση τμημάτων υποδομής όλων των ηλικιών της ΠΑΕ Απόλλων  Σμύρνης. β) Η έναρξη των ενεργειών για τη συνεργασία με 10 ερασιτεχνικά σωματεία της Αθήνας, προκειμένου να ενταχθούν στο σχεδιασμό του προγράμματος που αφορά ακαδημίες της ΠΑΕ Απόλλων, με στόχο την αξιοποίηση νέων ταλέντων και φυσικά την παροχή τεχνογνωσίας από την ΠΑΕ Απόλλων στα ερασιτεχνικά σωματεία. (credits: sport24.gr)