Το Campion.gr στη γιορτή του "Γαλανόλευκου Φάρου"!

Την ετήσια γιορτή για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος, "Γαλανόλευκος Φάρος". Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου σε ένα πολύ όμορφο χώρο στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Βεβαίως δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί το Campion.gr, μέσω του αρχισυντάκτη του, Νίκου Νικολάου, ο οποίος έχει την τιμή να αποτελεί και αντιπρόεδρο Ηπείρου του Συλλόγου.
Η "Νύφη του Θερμαϊκού" κλασσική ποδοσφαιρομάνα, έγινε για ακόμη μία χρονιά η βάση της εκδήλωσης του Συλλόγου ο οποίος μάλιστα έχε δημιουργήσει το μεγαλύτερο μουσείο Εθνικής ομάδας παγκοσμίως! Το παρόν έδωσαν άνθρωποι οι οποίοι έχουν γράψει Ιστορία φορώντας το Εθνόσημο. Δηλαδή ο Σάββας Κωφίδης που ήταν μέλος της Εθνικής μας που προκρίθηκε στο Μουντιάλ του 1994 (για πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου), ο Τάκης Νικολούδης, ο Γιώργος Φοιρός και ο Γιάννης Γούναρης που ήταν μέλη της Εθνικής μας που προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1980 (επίσης για πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου) και ο Γιώργος Σκαρτάδος που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής για 9 χρόνια. Επίσης το παρόν έδωσε και ο Γιώργος Λυσσαρίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ το 2004.
Κωφίδης, Φοιρός και Λυσσαρίδης βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην Εθνική ομάδα και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον τελευταίο να παραλαμβάνει το βραβείο του έκδηλα συγκινημένος.
Ως Campion.gr δεν χάσαμε φυσικά την ευκαιρία να "στολίσουμε" μία φανέλα της Εθνικής από τη συλλογή μας, με τις υπογραφές από τις προσωπικότητες που παρέστησαν στην εκδήλωση. Όπως βλέπετε και σε φωτογραφία που ακολουθεί η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Μακεδονίας, Metrosport, έκανε εκτενή αναφορά στη συνάντηση της Κυριακής.