Προκλητικός Ρονάλντο μετά τη "σφαλιάρα" από την Ατλέτικο: «Ο Τύπος λέει πως είμαι σκ@τ@, αλλά αν οι συμπαίκτες μου ήταν στο επίπεδό μου, τότε θα ήμασταν πρώτοι»

Εκτός από όλα τα υπόλοιπα... χαρίσματα που έχει ο Ρονάλντο, είναι και μετριόφρων. Μετά τη χθεσινή σφαλιάρα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο ποδοσφαιριστής για το "τριτοτέταρτο γκολ", ο ποδοσφαιριστής που γίνεται... Λούης όταν η μπάλα "καίει", έκανε την επική δήλωση: «Ο Τύπος λέει πως είμαι σκατά, αλλά αν οι συμπαίκτες μου ήταν στο επίπεδό μου, τότε απλά θα ήμασταν στην κορυφή».
Βέβαια, ο Πενάλντο σαν σπεσιαλίστας που είναι στις βουτιές στο γήπεδο, έκανε και κωλοτούμπα στις δηλώσεις του λέγοντας: «Εννοούσα το επίπεδο φυσικής τους κατάστασης και όχι το επίπεδο παιχνιδιού. Οι δηλώσεις μου μετά το παιχνίδι παρερμηνεύτηκαν. Δεν είπα ότι είμαι καλύτερος από τους συμπαίκτες μου, ούτε θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους άλλους. Έχω τον απόλυτο σεβασμό για αυτούς και δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν» και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν κατάφερε να πείσει έστω και έναν!
Η Ρεάλ, με τον ίδιο… άφαντο όπως σε όλα τα μεγάλα ματς, ηττήθηκε εντός έδρας από την Ατλέτικο και έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για τον τίτλο, με τον Πορτογάλο να λέει: «Το πρωτάθλημα έχει σχεδόν τελειώσει».