Αυτογκόλ της ΕΠΟ, ο Γιάννου επέλεξε Εθνική Αυστραλίας!

Σε ένα ακόμη... αυτογκόλ υπέπεσαν οι άνθρωποι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Και αυτό διότι έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον Απόστολο Γιάννου, που πριν από λίγες ημέρες πήρε μεταγραφή στην Κίνα, ο οποίος είδε κάθε πιθανό και απίθανο παίκτη να φορά τη φανέλα της Εθνικής αλλά όχι τον εαυτό του. Φέτος ήταν "καυτός" με τον Αστέρα, ωστόσο με το... ζόρι πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, τα οποία δεν το δεσμεύουν για το ποια εθνική θα επιλέξει.
Συγκεκριμένα ο Γιάννου ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο FOX Sports: "Δεν ήταν εύκολο και προφανώς είναι δύσκολο να επιλέξω για το ποιά χώρα θα αγωνιστώ από τη στιγμή που αισθάνομαι το ίδιο και για τις δύο. Ξέρω πως η Αυστραλία βρίσκεται σε ανοδική πορεία από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Άγγελος Ποστέκογλου. Η Εθνική Αυστραλίας θα ήταν καλύτερη για μένα ως ποδοσφαιριστή, το να παίξω για αυτή και να δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό".
Ο Γιάννου επίσης είπε για τον Άγγελο Ποστέκογλου: "Το γεγονός ότι έχει έρθει ως εδώ για να με δει τα λέει όλα. Το θέμα με τον Άγγελο, τον οποίο και εκτιμώ, είναι ότι δεν με πίεσε να αγωνιστώ για την Αυστραλία. Ήθελε να δει τι θα αποφασίσω εγώ και πως το έβλεπα. Νομίζω πως οι φίλοι μου θα έχουν εκστασιαστεί".
Για την νέα σελίδα της καριέρας του στην Κίνα δήλωσε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Νομίζω είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα. Το περίμενα πολύ να βγω από την Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Αν δεν έγινε στην Ευρώπη, έγινε στην Ασία που είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση".