"Αφεντικό" στη Τούμπα ο Ηρακλής, γιούχα κατά Σαββίδη-παικτών!

Ο Ηρακλής αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, περνώντας με 0-1 από την Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και υποχρεώνοντας τον «Δικέφαλο» να μείνει χωρίς νίκη για τέταρτη συνεχή αγωνιστική, διάστημα στο οποίο μετρά τρεις ήττες και μία ισοπαλία.
Το ματς ήταν δυνατό και με αρκετές προσωπικές μονομαχίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι κάποια σπουδαία φάση, αν εξαιρεθεί ένα αδύναμο σουτ του Πέλκα στο 22΄ που μπλόκαρε ο Περνίς και άλλο ένα του Κίτσιου στο 25΄ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του «Γηραιού».
Στο 50΄ ακυρώθηκε γκολ του Μυστακίδη, ο οποίος καλυπτόταν μεν από την άμυνα του Ηρακλή, αλλά ο Μπερμπάτοφ που ήταν οφ σάιντ είχε κάνει κίνηση προς την μπάλα. Στο 52΄ η κεφαλιά του Σάμπο έφυγε άουτ, στο 59΄ ο Βελλίδης αποσόβησε το 1-1 αποκρούοντας με τα πόδια το πλασέ του Βέλλιου και στο 71΄ το πλασέ του Πέλκα βρήκε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής έφτασε στο γκολ της μεγάλης νίκης με τον Λεοζίνιο, ο οποίος «άδειασε» τον Τζαβέλλα και με τεχνικό σουτ στην αριστερή γωνία δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Βελλίδη, στέλνοντας την ομάδα του στους 29 βαθμούς και την 7η θέση, μαζί με τον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να παραμένει στους 34 και την πέμπτη θέση.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μιγκέλ Βίτορ, για χτύπημα στον Πουρτουλίδη.
Μετά το σφύριγμα της λήξης, οπαδοί του δικέφαλου προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ένταση με την Αστυνομία. Συνθήματα κατά του Σαββίδη.
Δεν τελείωσε καλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή που βρήκε νικητή των "Γηραιό" με 0-1. Οπαδοί του ΠΑΟΚ εξαγριωμένοι από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα προσπάθησαν να πλησιάσουν τους ποδοσφαιριστές που πήγαν κατευθείαν στα αποδυτήρια.
Εκεί με την βοήθεια της Αστυνομίας και των ανθρώπων ασφαλείας έμειναν μακριά, όμως στη συνέχεια προσπάθησαν να μπουν στα αποδυτήρια για να βρουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ!
Στην Τούμπα αναμένονταν δυνάμεις των ΜΑΤ με σκοπό να αποφευχθούν τα χειρότερα. Από τα χείλη των οπαδών δεν ξέφυγαν ούτε μέλη της διοίκησης, αλλά ούτε και οι παίκτες.
Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ακούστηκαν: "ΠΑΟΚ ολέ, γα... η ΠΑΕ", "Βαριά-βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα", "Ο ΠΑΟΚ έχει παλίκαρο λαό, αλλά μαλ... πρόεδρο", "Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ..." .
Να σημειώσουμε πως στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης οι φίλοι του δικέφαλου έβριζαν τον Ιβάν Σαββίδη.
ΠΗΓΗ: sport24.gr