ΤΡΙΑ ο Μέσι, ΤΕΣΣΕΡΑ ο Σουάρες, ΕΠΤΑ η Μπαρσελόνα!

Άλλη μία ποδοσφαιρική παράσταση προσέφερε χθες βράδυ η Μπαρσελόνα η οποία ισοπέδωσε με 7-0 στο Καμπ Νου τη Βαλένθια! Η πυραυλοκίνητη ομάδα του Λουίς Ενρίκε έκανε "φύλλο και φτερό" τις "Νυχτερίδες" στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και ουσιαστικά πέρασε στον τελικό της 21ης Μαΐου.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν ο Λουίς Σουάρες με πέτυχε 4 γκόλ και ο Λιονέλ Μέσι που πέτυχε άλλα 3! Ο Ουρουγουανός αστέρας έφτασε έτσι τα 35 γκολ σε 33 ματς (!), ενώ ο Αργεντίνος μάγος έφτασε τα 501 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα!
Το ματς βέβαια δεν επιδέχεται κριτικής, μιας και ο διασυρμός της ομάδας του Νέβιλ με τόσο ευρύ σκορ μιλάει από μόνος του.
Οι φίλοι των Καταλανών δεν ξέχασαν τον Ντενίς Τσερίσεφ, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό ως δανεικός στη Βαλένθια από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους οπαδούς των "Μπλαουγκράνα" να μην έχουν ξεχάσει το κάζο του αποκλεισμού της Ρεάλ από το Copa del Rey ελέω της αντικανονικής συμμετοχής του Ρώσου winger απέναντι στην Κάντιθ και να το γιορτάζουν με την ψυχή τους!
"Βάλτε μέσα τον Τσερίσεφ" ήταν η ιαχή που δονούσε το γήπεδο όταν ο παίκτης καθόταν στον πάγκο των "Los Che" και όταν στο 58' πέρασε στο ματς ως αλλαγή του Ζοάο Κανσέλο επικράτησε... πανδαιμόνιο! Το σύνθημα "Σε αγαπώ Τσερίσεφ" (""Cheryshev te quiero!") ακούστηκε αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια ενός πρωτοφανούς standing ovation και η αποθέωση ίσως να κρατούσε ακόμα περισσότερο αν δεν σκόραρε δευτερόλεπτα αργότερα ο Μέσι...