Βαθμό στη Βέροια ο Πανθρακικός

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Βέροια και Πανθρακικός στην αναμέτρηση που έγινε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Οι δύο ομάδες παρά τις ευκαιρίες που είχαν δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να παίρνει ένα βαθμό και να ελπίζει στη σωτηρία του.
Η Βέροια «κόλλησε» και πάλι στην έδρα της. Στο ένατο ματς που έδωσε εκεί έχει μόλις μία νίκη, με τη σημερινή έφτασε τις τρεις ισοπαλίες, ενώ έχει ηττηθεί και πέντε φορές.
Γκολ μπορεί να μη μπήκαν, ωστόσο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με αρκετές φάσεις κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων.
Ο Πανθρακικός ξεκίνησε καλύτερα και ήταν πιο κινητικός στο πρώτο 25λεπτο, διάστημα στο οποίο «άγγιξε» το γκολ στο 21΄ με το σουτ του Ντιγκινί που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λόπεθ.
Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν... στροφές και στα τελευταία 5 λεπτά του ημιχρόνου έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 40΄ ο Μαγέφσκι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αθανασιάδης έκανε κακή έξοδο, με τον Κόλα να κάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Παπαγεωργίου να διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μετά από νέο κόρνερ, αυτή την φορά από τον Γεωργιάδη, ο Ναζλίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα αλλά ο Αθανασιάδης με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.
Η ομάδα του Γεωργιάδη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στα πρώτα 15 λεπτά είχε την καθολική υπεροχή στο ματς, αλλά δεν ήταν ουσιαστική στο παιχνίδι της. Η κορυφαία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 65΄ για λογαριασμό της «Βασίλισσας του Βορρά», όταν μετά την κεφαλιά του Κόλα η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.
Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήταν η κεφαλιά του Μελίσση στο 69΄ να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Λόπεθ, ενώ η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με μία ακόμη κλασική ευκαιρία για τη Βέροια, με την κεφαλιά του Μπατιόν να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μελίσσης.