Ραούλ: «Χαίρομαι όταν η Μπαρσελόνα κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Ραούλ, ένας από τους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνει το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους Μαδριντίστας!
Κύριος με Κ κεφαλαίο ο Ραούλ, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Vanity Fair» ότι «χαίρομαι όταν η Μπάρσα κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ, γιατί είναι Ισπανική ομάδα». Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο θρυλικός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης για τους «Μπλαουγκράνα»!
«Χιλιάδες φορές έχω κάνει βόλτες στην Βαρκελώνη με την Μάμεν (σ.σ. την σύζυγό του) και ο κόσμος μας φέρονταν καταπληκτικά» εξηγεί σχετικά ο παλαίμαχος πια γκολτζής, προσθέτοντας ότι «η αντιπαλότητα βοηθάει τους δύο συλλόγους: Η Μπάρσα δεν θα ήταν χωρίς την Μαδρίτη και το αντίστροφο. Αλληλοχρειάζονται. Όταν εκείνοι κατακτούν Τσάμπιονς Λιγκ χαίρομαι, γιατί σε τελική ανάλυση είναι Ισπανική ομάδα και δεν είχα καμία αμφιβολία για να το πω δημοσίως. Γιατί να εύχομαι κακό σε κάποιον; Δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου».
Για την σχέση του με θρύλους της Μπάρσα, ο Ραούλ μίλησε αρχικά για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, λέγοντας ότι «μας άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο και η αντιπαλότητα ήταν πολύ ωραίο, όπως την είχα στη συνέχεια με τον Πουγιόλ ή τον Τσάβι. Ο Πεπ και εγώ υπήρξαμε συμπαίκτες στην εθνική ομάδα. Πάντα υπήρχε χημεία. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ιστορία».
* Το άρθρο αναδημοσιεύεται από το Blaugrana.gr, συνεργάτη του Campion.gr.