ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Κούτρη και Πασχαλάκη

Σε δύο μεταγραφές προχώρησε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς απέκτησε τον Λεονάρντο Πάμπλο Κούτρη (από Εργοτέλη) και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη (από Πανθρακικό). Ο πρώτος είναι 20 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, ενώ ο δεύτερος είναι 26 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.
Έτσι μετά την απόκτηση του Μαυροπάνου (αμυντικός 18 ετών, έως 06/2019) και Νικολιά (μεσοεπιθετικός 21 ετών, έως 01/2019), η ομάδα των Ιωαννίνων πραγματοποίησε δύο ακόμη κινήσεις ενίσχυσης. Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους, αμφότεροι έκαναν δηλώσεις στο pasgiannina.gr:
Κούτρης: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που εξελίχτηκαν όλα τόσο καλά. Ξέρω πολύ καλά πού έρχομαι. Ο ΠΑΣ είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλη δυναμική. Γνωρίζω τις απαιτήσεις και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω κι εγώ να πετύχουμε τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν".
Πασχαλάκης: "Είναι τιμή μου που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο είναι μεγάλη χαρά και συνάμα μεγάλη ευθύνη. Είναι μια πρόκληση για μένα ο ΠΑΣ, μιας και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε αυτή τη θέση αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δουλέψω με τον κ. Τσελιόπουλο, γιατί γνωρίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο και στους προπονητές της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον Σύλλογο αυτό".