Συγκλόνισε ο Νίκος Κυζερίδης (photos)

Ο Νίκος Κυζερίδης έπαιξε και σκόραρε με τα κιτρινόμαυρα στο παιχνίδι ανάμεσα στους παλαιμάχους του Άρη και της Λάρισας στο "Κλ. Βικελίδης", όπου έγινε προς τιμήν του και στο πλαίσιο της μάχης που δίνει με τον καρκίνο.
Δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, αλλά δεν είναι μόνος του. Ναι μεν μοναχική μάχη, ο καθένας ανεβαίνει τον γολγοθά του, αλλά χρειάζεται και συμπαραστάτες. Εκείνους που θα του δώσουν ώθηση όταν θα βλέπει τις δυνάμεις να τον εγκαταλείπουν, όταν θα αισθάνεται ότι ο αγώνας ίσως και να είναι μάταιος. Όταν όμως τόσοι άνθρωποι βρίσκονται στο πλάι σου, τότε παλεύεις μέχρι τέλους, ώστε να βγεις νικητής!
Ο Νίκος Κυζερίδης είδε πάρα πολλές μορφές να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και να δίνουν το παρών στο φιλικό ανάμεσα στους παλαιμάχους του Άρη και της Λάρισας στο "Κλ. Βικελίδης". Δίνει τη μάχη με τον καρκίνο στους λεμφαδένες όπως τόσοι άνθρωποι στη χώρα μας, αλλά γνωρίζει πως έχει τη μέγιστη συμπαράσταση. Ο ίδιος έπαιξε με τα κιτρινόμαυρα, σκόραρε και αποθεώθηκε απ' όλους.
"Ένα ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με την γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Αρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό. Τουλάχιστον, άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη", είπε γεμάτος συγκίνηση. Ανατριχιαστικές στιγμές...
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:










ΠΗΓΗ: sport24.gr