ΠΑΣ Γιάννινα: Μεγάλο "διπλό" με Γιάκο στα Χανιά!

Με πρωταγωνιστή τον Άκη Γιάκο, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε νικηφόρα από τα Χανιά καθώς επικράτησε του Πλατανιά με 0-1 για την 14η αγωνιστική ημέρα του Ελληνικού πρωταθλήματος!
Ο υψηλόσωμος επιθετικός, με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, "χάρισε" τη νίκη στην ομάδα του, μία νίκη πολύ μεγάλης βαθμολογικής αξίας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, σαφώς ανώτερος από τους γηπεδούχους, έμεινε αήττητος για έβδομο ματς στα Χανιά και πανηγύρισε το πρώτο του φετινό τρίποντο μακριά από τα Ιωάννινα.
Στο σημερινό ματς, οι Γιαννιώτες αντιμετώπισαν και έναν παλιό τους γνώριμο, τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Βραζιλιάνος φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ για 3 σεζόν και αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι από το φίλαθλο κοινό των Ιωαννίνων. Μάλιστα, πριν από το ματς ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το μήνυμα, γραμμένο στα Ελληνικά:
"Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική και ξεχωριστή μέρα για μένα, γιατί ο αντίπαλός μου είναι η ομάδα που έχω μια μεγάλη αγάπη εδώ στην Ελλάδα, η ομάδα, η πόλη και οι φίλαθλοι που με υποδέχθηκε σε μεγάλο βαθμό, η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξουν και να τιμήσουμε τη φανέλα για περισσότερα από 80 παιχνίδια, τους οπαδούς που με συγκίνησε πάντα και με παρακίνησε κάθε φορά που φώναζαν το όνομά μου "VA VA VANDERSON" αυτό είναι ανεκτίμητη, και ότι η πόλη θα έχει αιώνια ομολόγων αφού ο γιος μου γεννήθηκε εκεί !!
Ευχαριστώ για όλα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα είναι πάντα ευγνώμων !! Σήμερα υπερασπιστεί τα χρώματα του Πλατανιά και θα δώσω το καλύτερό μου, όπως πάντα !!
Ελπίζω να είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ότι οι οπαδοί απολαμβάνουν !!"
Οι συνθέσεις:
Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά (68' Πάγκαλος), Μουνάφο (60' Γκνιάτιτς), Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς (46' Ντίνας), Ανγκούλο, Ράμος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς, Ακόστα, Γιάκος (90+ Σκόνδρας), Ίλιτς (58' Ηλιάδης), Μανιάς (89' Κοζορώνης).
* Την επόμενη αγωνιστική (20/12, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Ξάνθη.