ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-1

Παρότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την υπεροχή, ο Λεβαδειακός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στη πρωτεύουσα της Ηπείρου, όπου επικράτησε των γηπεδούχων με 0-1 (Μίνγκας 67') στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Ο Ακόστα στο 14' και ο Μανιάς στο 20΄ και στο 33΄, απείλησαν την εστία των Βοιωτών.
Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο Μάντζιος στο 73΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Βελλίδη. Όμως στο 87΄ ο Μανιάς σπατάλησε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της ομάδας του στέλνοντας την μπάλα άουτ, όταν σούταρε από το ύψος του πέναλτι.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μπέριος, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Γαρουφαλιάς (Σαπαλίδης 71'), Ακόστα (Φερφελής 82'), Ίλιτς, Γιάκος (Λίλα 57'), Μανιάς.
Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώντας, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μανωλάς, Μαχαίρας (Μάγκας 76'), Νικολάου, Μίνγκας (Τόπι 92'), Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι (Καψάσκης 78'), Μάντζιος.
* Την επόμενη αγωνιστική (12/12, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά.