Χωρίς εκπλήξεις οι κλήσεις του Σκίμπε

Χωρίς εκπλήξεις ήταν οι κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για τα πρώτα του ματς με την Εθνική Ελλάδος. Ο Γερμανός τεχνικός έκανε γνωστά σήμερα τα ονόματα των διεθνών που θα ταξιδέψουν σε Λουξεμβούργο και Τουρκία για τα φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των δύο χωρών, στις 13 και 17 Νοεμβρίου.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο 50χρονος προπονητής δεν προχώρησε σε δραστικές αλλαγές, καθώς ακόμη δε γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, οπότε στις κλήσεις του στηρίχθηκε σε παίκτες που βρίσκονταν στις τελευταίες αποστολές. Μεταξύ αυτών και οι Νίνης, Σιόβας και Τζαβέλλας που επιστρέφουν στην Εθνική, καθώς και η επανεμφάνιση των Πέτσου και Γιάννου.
Η 25μελής αποστολή απαρτίζεται από τους: Καρνέζη, Καπίνο, Βελλίδη, Βύντρα, Τοροσίδη, Κίτσιου, Σιόβα, Κ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Μόρα, Χολέμπας, Τζαβέλλα, Πέτσο, Τζιόλη, Σάμαρη, Ταχτσίδη, Πέλκα, Νίνη, Φορτούνη, Αθανασιάδη, Μήτρογλου, Καρέλη, Αραβίδη και Γιάννου.
Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (10/11) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ στις 17:30 θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού.