Καλιτζάκης: «Ο Παναθηναϊκός για να γίνει ομάδα, θέλει αρχ... και λεφτά!»

Ξέσπασε ο Γιάννης Καλιτζάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Contra.gr για την τρέχουσα κατάσταση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι «ο Παναθηναϊκός για να γίνει ομάδα, θέλει αρχ... και λεφτά!» Είπε ακόμη, μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος διεθνής στόπερ:
Για το αν υπάρχει φως: «Έχει χαθεί ο έλεγχος. Κάθε μέρα που περνάει, η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Εγώ δεν βλέπω φως. Να είμαστε αντικειμενικοί. Έχουμε αγαπήσει τον Παναθηναϊκό, λεφτά μας πρόσφερε, δόξα μας πρόσφερε, τον αγαπάμε».
Για το τι χρειάζεται: «Για να αναπτυχθεί ο Παναθηναϊκός, χρειάζεται χρήματα. Αυτή τη στιγμή έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν υπάρχουν άνθρωποι με προσωπικότητα. Έχουμε ξεχάσει το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Να μην κρεμόμαστε από του καθενός τα αρχ... Πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς, όχι τι κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να βρεθεί ένας Παναθηναϊκός που έχει λεφτά για να διαθέσει. Υπάρχουν άνθρωποι για να βοηθήσουν, πρέπει να βρουν άκρη με το γήπεδο. Είναι μεγάλο φορτίο ο Παναθηναϊκός για να τον πάρει κάποιος και να τον διαχειριστεί. Όλοι έχουμε ευθύνες. Και οι οργανωμένοι και οι παράγοντες και οι παίκτες».
Για τη συζήτηση περί διαιτησίας: «Αυτή τη μιζέρια, την κατάντια, εγώ δεν την μπορώ! Είναι κατάντια για τον Παναθηναϊκό να κοιτάμε μόνο τα σφυρίγματα του διαιτητή! Ο Παναθηναϊκός για να γίνει ομάδα θέλει αρχ... και λεφτά. Δεν το λέω για να μειώσω τους ανθρώπους που ασχολούνται. Η μιζέρια με ενοχλεί».
Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη: «Με την οικογένεια Βαρδινογιάννη ήξερα ότι ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ότι είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλο κύρος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός με ανέδειξε, με τίμησε. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι ένας ισχυρός παράγοντας που πρόσφερε στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
ΠΗΓΗ: Live Sport