Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού στους "Ζωσιμάδες" το απόγευμα της Κυριακής.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους καθώς είχαν δοκάρι με τον Ίλιτς στο 12ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Ναδάλες. Η συνέχεια δεν είχε κάτι ιδιαίτερο, μέχρι το 39'. Σε αυτό το λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι (Τζημόπουλος), με τον Τσάβες να εκτελεί και τη μπάλα να βρίσκει ξανά το δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα στο 64΄ο ΠΑΣ είχε και τρίτο δοκάρι. Μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ίλιτς, ο Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα ξανά στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 67' έσπασε η κακοδαιμονία για τον ΠΑΣ. Ο Μιχαήλ έκανε το 1-0, πιάνοντας ξανά την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ίλιτς. Ο Σέρβος έκανε το τελικό 2-0 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, "κλειδώνοντας" έτσι τους τρεις βαθμούς για τον "'Αγιαξ της Ηπείρου".
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ακόστα (Σαπαλίδης 90'), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (Γιάκος 82').
Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Λαδάκης (Νικόλτσης 80'), Χαβίτο (Μπαϊκαρά 46'), Ντιγκινί, Χασομέρης, Ιγκόρ (Ροτζέριο 60').
* Την επόμενη αγωνιστική (09/11, 19:30), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.