Κούπερ και Εθνική Αιγύπτου στηρίζουν τον Νίκο Κυζερίδη

Ο Έκτος Ραούλ Κούπερ και η Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, στην οποία είναι προπονητής, στηρίζουν έμπρακτα τον Νίκο Κυζερίδη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και της Πόρτσμουθ ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά με το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και ο Αργεντίνος τεχνικός (που έχει καθίσει και στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης), κάλεσε τον Μοχάμεντ Σαλάχ, τον ενημέρωσε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κυζερίδης και στη συνέχεια του ζήτησε να το μεταφέρει στους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής Αιγύπτου.
Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν μια φανέλα, την οποία στη συνέχεια ο Αργεντίνος τεχνικός απέστειλε στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Charity Idols», προκειμένου να δημοπρατηθεί και τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του πρώην παίκτη του Άρη.
Οι υπεύθυνοι του μη κερδοσκοπικού οργανισμού εξέφρασαν την έκπληξή τους για την ενέργεια αυτή, ενώ με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν και τον Αντώνη Σαριόγλου που μεσολάβησε για να γίνει αυτή η ενέργεια, ο οποίος μάλιστα προσέφερε και μια συλλεκτική φόρμα του Άρη από τον Τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το 2010: «Μαζί με τη φανέλα αλλά και τις ευχές του κ. Κούπερ στον Νίκο Κυζερίδη για ταχεία ανάρρωση, επίσης για τον ίδιο σκοπό, ο Αντώνης Σαριόγλου μας παρέδωσε τη συλλεκτική φόρμα του Αρη (πάνω κάτω) από τον τελικό του ΟΑΚΑ το 2010 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (είχαν βγει μόνο 40 κομμάτια ειδικά για το παιχνίδι αυτό και μόνο για τα μέλη της αποστολής). Ευχαριστούμε πολύ τον Έκτορ Κούπερ και φυσικά τον Αντώνη Σαριόγλου, χωρίς τον οποίον τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί».
Τέλος να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Άρη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα τεθούν αύριο σε κυκλοφορία, ενώ μετά από κοινή απόφαση του ΑΣ και του ποδοσφαιρικού τμήματος όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη.