Άρης: Στηρίζει έμπρακτα τον Κυζερίδη ο Καρυπίδης

Την πλήρη στήριξή του στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Νίκο Κυζερίδη, εξέφρασε ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης.
Ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με τον πρώην παίκτη της ομάδας και του υποσχέθηκε στήριξη στο πρόβλημά του τόσο προσωπικά όσο και σαν εκπρόσωπος του Άρη.
Πέρα από την προσωπική οικονομική βοήθεια, δεσμεύτηκε να παραχωρήσει τα έσοδα από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.
Όπως είχε υποσχεθεί την Παρασκευή, ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε σήμερα το πρωί με το Νίκο Κυζερίδη προκειμένου και ο ίδιος να ενημερωθεί για την κατάστασή και το πρόβλημά του.
Όπως αναφέρει το www.allaboutaris.com, οι δυο άντρες συζήτησαν για περίπου 10-15 λεπτά με τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος να δεσμεύεται για βοήθεια προς τον πρώην ποδοσφαιριστή τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Πέραν από την προσωπική οικονομική βοήθεια του ίδιου του Θοδωρή Καρυπίδη, αποφασίσθηκε από τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα έσοδα της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (11η αγωνιστική, 22/11) να διατεθούν προς τον πρώην παίκτη της ομάδας.
Μία κίνηση -αν μη τι άλλο- άξια συγχαρητηρίων- που πρέπει να αγκαλιαστεί και συνολικά από την οικογένεια του Άρη στην προσπάθεια βοήθειας ενός πρώην παίκτη του συλλόγου.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr