Άλλαξε ο επόπτης του Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρσελόνα!!!

Εύλογα ερωτηματικά γεννά η αλλαγή του επόπτη από τον ίδιο τον διαιτητή (!!) μόλις 3 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Κλάσικο στην Ισπανία, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρσελόνα! Συγκεκριμένα, ο διαιτητής άλλαξε τον επόπτη με τον οποίον σφύριξε τα τελευταία 22 ματς του στη Πριμέρα Ντιβιζιόν, εμφανίζοντας ως επίσημη δικαιολογία, τραυματισμό!
Ήταν δεδομένο ότι οι Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ και Χόρχε Κανέλο Πριέτο θα ήταν οι βοηθοί του Ανδαλουσιανού διαιτητή του Κλάσικο, Νταβίντ Φερνάντες Μπορμπαλάν. Ωστόσο, η Τεχνική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε ότι ο Χόρχε Κανέλο Πριέτο δεν θα είναι παρών στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" το Σάββατο το βράδυ (19:15), αλλά θα τον αντικαταστήσει ο Ντιέγο Μπαρμπέρο λόγω τραυματισμού.
Αλλαγή που προκαλεί μεγάλη έκπληξη, μιας και ο Νταβίντ Φερνάντες Μπορμπαλάν σφύριξε τα τελευταία του 22 ματς στη La Liga έχοντας πλάι του τον Χόρχε Κανέλο Πριέτο. Η είδηση αυτή έρχεται λίγο μετά την ανώνυμη καταγγελία επόπτη, στις 22 Οκτώβρη, ότι έγινε αποδέκτης πιέσεων για να ευνοήσει τη Ρεάλ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Πολλές συμπτώσεις δεν έπεσαν ταυτόχρονα;