Χορταστικό ματς και ισοπαλία στους "Ζωσιμάδες"

Σε ένα χορταστικό ματς για το φιλοθεάμον κοινό, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στους "Ζωσιμάδες" το απόγευμα της Κυριακής.
Μετά από ένα χαλαρό 15λεπτο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ακόστα του οποίου η κεφαλιά πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 32' όμως άνοιξε το σκορ με τον Ίλιτς, τέρμα το οποίο ήρθε από ασίστ του Μανιά και σουτ πάνω στη κίνηση από τον Σέρβο. Ο Ηρακλής απάντησε σχεδόν αμέσως, καθώς στο 35' ο Βέλλιος έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά ο ΠΑΣ μπήκε σε θέση οδηγού στο σκορ. Στο 62' ο Κοζωρόνης έκανε το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ηρακλής απάντησε ξανά 3 λεπτά αργότερα. Στο 65' ο Κυριακίδης με μακρινό σουτ έκανε το 2-2, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα (80' Καρανίκας), Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τσάβες, Κοζορώνης, Τσουκαλάς, Ακόστα (66' Λίλα), Ίλιτς, Μανιάς (84' Φερφελής).
Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Στάμου, Σαραμαντάς, Μακρής, Λάζαρ (87' Ιντζόγλου), Κυριακίδης, Πασάς, Τσιλιανίδης (69' Χαντί), Βέλλιος (74' Λουκίνας).
* Την επόμενη αγωνιστική (μετά τη διακοπή λόγω Εθνικής), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.