Στην Τρίπολη το τρόπαιο του Europa League!

Η ΟΥΕΦΑ τιμά την τέταρτη σερί συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League και στέλνει στην Τρίπολη το βαρύτιμο τρόπαιο!
Το Κύπελλο το οποίο σήκωσαν σημαντικές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ, η Ίντερ, η Τότεναμ, η Γαλατάσαράι, η Φέγενοορντ, θα κοσμεί για μερικές ημέρες το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε μια ιστορική ευρωπαϊκή εβδομάδα η οποία θα έχει ως επίκεντρο την Αρκαδία και ως αποκορύφωμα τον αγώνα Αστέρας-ΑΠΟΕΛ (05/11, 22:05) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Οι εκδηλώσεις για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ θα αρχίσουν με την παρουσία του τροπαίου στην ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης, ενώ την Τρίτη 3 Νοεμβρίου οι φίλαθλοι από ολόκληρη την Πελοπόννησο και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία από τις 17:30 έως τις 21:00 στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) στο κέντρο της Τρίπολης!
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο επίσημο κατάστημα της ομάδας, θα μπορούν να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο το οποίο βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
ΠΗΓΗ: asterastripolis.gr